Och så var det nästan fredag

Nästan, åtminstone. Det är alltid svårt att komma igång och skriva här efter helgen, eftersom jag nästan aldrig har tid att skriva under helgerna. Vad har hänt då? Helgen invigdes med thai och snack hemma hos Carro tillsammans med en till svensk, en tysk och en bolivian(?). En mycket trevlig kväll, förutom att min sås blev stulen (mycket allvarligt). På lördagen åkte jag, Natalie och Laura till Burlington Mall, mitt favoritmall här i närheten om man bortser från maten. Jag köpte ingenting, en väldigt stor bedrift, men Laura köpte däremot ett par fantastiskt fina skor från Michael Kors! När det blev kväll blev det även dags för någonting som jag har väntat länge på – Divergent på vita duken! Jag läste boken för första gången i april förra året och förälskade mig direkt. Divergent är en framtidsdystopi som, även om den inte är skriven i den stil jag tycker om, har många fruktansvärda detaljer och spännande ”plot twists.” Filmen saknade några av mina ”favoritscener” men var trots det bättre än vad jag hade förväntat mig! Så den får fyra av fem toasts av mig. IMG_1692 IMG_1694

Jag och Natalie på Divergent

Söndagar är vanligtvis väldigt onödiga, men i söndags hann jag med mycket. Det var nämligen Blue and Gold, en årlig scoutträff, och under Blue and Gold fick 1 gå över bron från Cub Scouts till Boy Scouts. Även om scouterna i USA grundar sig i religion, och tyvärr mycket homofobi, så har jag alltid kul när jag är där med killarna, och jag lär mig faktiskt mycket av dem. Det bevisar bara att även om man inte håller med om en organisation eller människas åsikter, så kan man fortfarande respektera och lära sig av den.

IMG_1699

Scouttårtan! Tårtor i USA handlar mest om utseende, och allt på bilden var ätbart. Tårtorna smakar alltid likadant – det är sockerkaka med frosting på – makalöst gott enligt mig! Den här tårtan njöt jag dock bara av med blicken. IMG_1710 IMG_1720

Scienceshow som handlade om luft och lufttryck – väldigt populärt bland barnen.
IMG_1728

1:s specialportion av tårtan. Trädet är en glasstrut med frosting.

IMG_1729

Kanske inte det trevligaste sättet att äta den på…

IMG_1734

Deras sista minut som Cub Scouts…

Efter Blue and Gold strosade jag och Carro omkring både i North Shore Mall och på ett promenadspår innan vi åkte till Whole Foods (läs: älskade Whole Foods) och åt middag.

”Veckan har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort,” kan jag säga för att citera Ansiktet. För så har det varit. Jag har kollat upp utbildningar, fyllt i au pair-formulär, jobbat, varit hos sjukgymnast, tränat, skrivit, tittat på Türkisch Für Anfänger och jag vet inte vad. 3 var sjuk under tisdagen, och under onsdagen mådde han dålig på morgonen, men mycket bättre under dagen. Därför bestämde vi oss för att bygga tåg, någonting som var mycket populärt hos oss båda.

IMG_1759 IMG_1765 IMG_1770 IMG_1772

IMG_1775

Nu tänker jag strunta i detta och sätta på avsnitt två av ”The Escape Artist,” en brittisk miniserie som jag kan rekommendera till folk som gillar krim (mamma, du kan ju se den).

Chill i vipen!

Annonser

~ av sonojulia på mars 28, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: