Fredag

Ärehäreärfest? Eller är det dags för fredagsmys? Det återstår att se…

Idag var det halvdag igen, en riktigt lugn och skön halvdag, faktiskt. Jag hann ta det lugnt, äta frukost, ringa försäkringsbolaget, gå en sväng på gångbandet, skicka iväg några mail och titta på två avsnitt av Top Model Sverige innan killarna kom hem runt kvart över tolv. Sedan fixade jag äkta svensk lunchmat – köttbullar och makaroner. Själv åt jag (såklart ett par köttbullar, och) rester från gårdagen, vilket var lax, stuvad spenat och ris. Det kanske inte såg så aptitretande ut när jag lade upp det, men det är verkligen himmelskt gott! 1:s favoritmat. Efter det skulle 3 iväg och fixa pass med v-mamma, och då tänkte jag att vi andra skulle till biblioteket, men det slutade med Gladiator-fight i hallen i en timme. Så kan det gå! Sedan kom v-pappa hem och såg begränsat glad ut över att killarna sprang runt i huset och jag filmade, och att vi tyckte att det var superkul. När 3 och v-mamma kom hem igen stack jag och han till biblioteket, och nu håller jag mig undan medan alla springer fram och tillbaka och packar.

Fick en liten bild på en bild från Gustav, snyggt tyckte jag! Egentligen tycker jag ju att alla borde ha en bild på mig (ja, jag vet att det var några andra tomtar med på bilden också, men man ser ju vem som är störst, bäst och vackrast av dem alla).

IMG_1526 IMG_1529 IMG_1530 IMG_1533 IMG_1549 IMG_1550IMG_1564”I’m not much of a smiler, Julia.”
Haha, han var inte på fotohumör idag… Och ja, jag har en fläck vid ögat. Jag vet inte hur länge den var där, så vitt jag vet har jag gått runt med den hela dagen utan att någon har sagt någonting… TACK!

Annonser

~ av sonojulia på mars 14, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: