New York, Old Family!

Vad är lycka?

Lycka är när man har världens bästa familj.

Lycka är när man har världens bästa familj och får vara med denna familj i juletid.

Lycka är när man har världens bästa familj och får vara med denna familj i juletid – i New York och Boston!

Här kommer det:

26/12

Vaknar tidigt. Jag har ont i benet, men det gör mig ingenting! Så ont har jag faktiskt inte, det är mer så att jag inte kan röra benet. Men det löser sig! Jag sminkar mig, fixar håret och klär mig någorlunda fint men bekvämt, men det kommer inte spela någon roll. För när jag kommer fram kommer jag att vara trött och svettig och hår och smink kommer inte sitta som det ska. Men det vet jag inte då.

Min värdmamma kör mig till South Station i Boston. Hon parkerar bilen, tar min väska till bussterminalen, sätter mig på en bänk och säger ”gör ingenting dumt nu.” Hon har till och med gjort en macka till mig. Jag är i chock. Jag upptäcker dock inte denna macka förrän jag sitter på bussen, så jag ignorerar hennes råd och hoppar runt på kryckor och med resväska i jakt på frukost. Min check ligger i min plånbok och jag har slösat de sista pengar jag hade kvar från förra lönen på medicin som jag inte kommer få någon användning för. Klart som fan finns det inte någon bankomat som tar emot checkar på stationen. Så resultatet av mitt hoppande är att jag blir svettig, sur och ännu hungrigare. Jag ringer min pappa, upprörd, vilket inte är något bra beslut, och säger åt honom att vi ska äta så fort jag kommer fram.

Bussresan går helt okej, fast jag hittar inte någon bekväm position att sitta i. Det slutar med att jag måste luta mig smått mot killen som sitter bredvid mig (trevligt, tycker kanske han). Jag är hungrig och småirriterad när jag kommer fram, men när min mamma kramar om mig och ler glatt blir jag glad igen! Åh, vad roligt det är att träffa sin familj igen! Vi går direkt till… McDonalds. För nu ska jag äta. Jag måste dock stanna varannan meter, för jag har aldrig gått på kryckor och jag är fortfarande utmattad efter olyckan. Ingen, INGEN, har sagt till mig hur jobbigt det är på kryckor.

Det är konstigt, hur det känns precis som vanligt när vi snackar med varandra. Vi skrattar, smågrälar och har det bra. Sedan går vi till hotellet och firar jul. Jag får massvis av fina saker, och familjen verkar glad över sina julklappar. Jag får inte bara julklappar – utan också lösgodis och makrill i tomatsås! Vilken lycka!

Vi drar ut på stan och till Rockefeller Center där vi åker upp i Top of the Rock. Men jag känner mig on top of the world! Efter fantastisk utsikt och sällskap, och efter att ha tvingat mamma att prova sushi (ingen hit enligt henne) går vi och äter. Vilken restaurang tar vi? Den som ligger nära hotellet, för jag är SÅ trött i kroppen.

DSC_0004 DSC_0005DSC_0009 DSC_0012DSC_0016

Annonser

~ av sonojulia på februari 5, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: