It’s a party in the USA

I helgen hände någonting minst sagt oväntat. Jag hade nästan kommit hem från Cape Cod när jag stannade för att tanka bilen. På bensinstationen började jag snacka med en kille som bjöd in mig till en fest. Eftersom jag har sett alldeles för mycket Criminal Minds vågade jag självklart inte gå själv, så jag bjöd med Janni och Johanna. Det visade sig vara en riktigt fet, amerikansk fest med härliga människor.

1006053_10151624396052832_1128002077_n

På lördagen mådde jag sådär, och efter ett misslyckat möte med Honda gick jag på bio med Ash och Johanna. Vi såg ”We’re the Millers”, vilket var en väldigt rolig film. Hela biosalongen skrattade tillsammans. Det var en ganska typisk amerikansk komedi, men den hade sina gyllene stunder som jag inte förutsåg över huvud taget.

Den här veckan har killarna ingen segling, men de har en timmes tennis per dag. Hittills har det också varit fint väder, vilket är härligt, för då får vi åka till stranden! Igår åt jag middag med två svenska tjejer som bor i Cape Cod, vilket var mycket trevligt. Det visade sig att vi hade lite gemensamma vänner här i USA och att den ena tjejens pappa är lika gammal som min pappa och född i Borås, precis som min pappa.

Annonser

~ av sonojulia på augusti 21, 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: