Så mycket att göra!

Jag ska vara bättre på att skriva framöver – promise! Men den här veckan har jag haft hur mycket som helst att göra, och varit helt utmattad på kvällarna. Det är svårt att börja ett helt nytt arbete och ett helt nytt liv, och det tar mycket på krafterna.

I tisdags var jag på Starbucks med Au Pairer i närheten, vilket var väldigt trevligt! I onsdags skulle jag till Boston för att träffa en Au Pair, men det fanns inga parkeringsplatser vid stationen, så det gick inte. Istället skypade jag med Sebbe, vilket var helt fantastiskt! Så roligt att se honom igen. Jag har också skypat med mina föräldrar, det var också jätteroligt! De ska till Grekland imorgon, skönt som attan för dem. Igår träffade jag en Au Pair som bor i närheten, vilket var väldigt roligt. Vi åt på Cheasecake Factory. De hade jättegod mat, men gigantiska portioner. Eftersom jag ätit kopiösa mängder av onyttigheter bestämde jag mig för att det inte fanns några ursäkter för att inte träna igår, så jag stack ut på en joggingrunda. Jag ska snart träna nu med.

Barnen är söta, men otroligt fästa vid sina datorer, så när datortiden är över blir det mycket bråk. Det är mycket testande av min auktoritet som pågår också, men jag är bestämd men lugn, så jag hoppas att de lyssnar lite bättre snart.

Nu ska jag ut och springa!

Annonser

~ av sonojulia på juni 21, 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: